BUKU TAMU

Monggo Sedulur sinten kemawon ingkang kerso rawuh wonten ing blog puniki

Responses

  1. Monggo …Kang Suhar…lenggah sing sekeco ngapunten niki anu morat marit runtah2 thok,matur Kesuwun banget kang wis mampir maring kandangku…..kiye nyong gawe blog tah anu asal gawean kang..agi sinau kiye……sepisan maning matur kesuwun..moga bisa nggo ngraketna tali paseduluran antara peniron,watulawan.logandu lan desa2 liane….mayuh pada bersatu saling bahu membahu memajukan desane…..

    waalaikumsalam…….

  2. Kula nuwun…

    Inyong merdayoh kiye.
    Nang umah kiye ora dialamati Logandu Kang?
    Blog e apik. Inyong dadi kepengin ngganti anggo wordpress Kang. Ben lewih sip dah..

    Hidup Logandu. Salam seka dulur2 Peniron..

  3. Lam knl… sking ttgg desa..

  4. Lam knal juga Kang Otoyotoyo,moga dengan perkenalan kita di dunia maya bisa menjalin tali persaudaraan yg lebih erat lagi.
    matur kesuwun kang Otoyotoyo wis kersa mampir nang situse inyong kiye…..

  5. Kang Otoyotoyo umahe gonggoman ngendi?

  6. O iya kang Sugi, wingi nang Logandu jare bar ana tanggapan tayuban ya?
    Dadi kemutan jaman dadi tukang nonton meng Logandu. Prawan Logandu ayu2! Rika mbok due dulur, Kang Sinun ngesuk bali seka Jepang mbok pengin mbojo. Nek ana, dilarapna mbok menawane jodo Kang Sugi? Hehe

  7. iya KangNaufal bener tayubane persis nangarepe (SD Logandu II)…
    nek sedulur utawa wong wadon tah akeh kang ning ora selevel karo Kang Sinun…wong logandu si saking geleme di pet bojo karo kang Sinun hehehehe,soale wong Logandu sing akeh2 tukang mbawon (derep)karo ngode dangir matun kencur …heehehehee….beda karo Kang Sinun,
    Kang Sinun kayane wis nggawa dewek sekang Jepang kae kang….jajal ngesuk nyong tek merdayoh nang daleme kang Sinun…aja klalen kang sinun oleh2e sekang negara tetangga….nyong njaluk mentae baen..hehehe
    salam

  8. Kula tumut remen sanget dhene sak-menika sampun wonten piranti kangge tetepangan kaliyan sedherek ingkang wonten dhusun Logandu, inggih menika dhusun ingkang sejatosipun caket sanget saking panggenan kula, namung amargi dipun pisahaken kaliyan redhi kados-kados saderengipun rumaos tebih..namung samenika sampun cinaketaken ngangge piranti ingkang dhipun wastani Internet…
    Monggo sami nyengkuyung pasedherekan….
    Maturnuwur kagem panjenenganipun Bapak Administrator….

  9. Kang Sugi, rika kayong bar pulkam. Olih2 apa seka Bumen? Nggawa oyek apa ora? Biasane nek ilate wong nggone dewek, aring sega budin cocog banget.
    Rika kayane malah ora doyan mbok ya Kang?

  10. Matur suwun Kang Wardie/ProMedia Indie Soft.
    Leres sanget niku Kang mugi2 mawon lumantar dunia maya puniko kula lan panjenengan, sedoyo sami saged nambah paseduluran ingkang lewih raket punopo malih saged paring informasi ,gendu2 rasa lan sapiturute.Puniko ingkah dipun tenggo kito sedoyo Kang…

    matur kesuwun Kang Wardi….
    sami2
    salam

  11. iya Kang Suhar…kiye wingi nyong bar pulkam olih2e godogan ganyong,oyek trus ora klalen nggawa lanthing di bagi -bagi karo wong sakorab..hahaha
    nggawa godogan ganyong karo oyek kok malah pada ngguyu..wong kuwe panganane (menu utama)nang desaku koh…hahahahhaaa…nek ilatku tah apabaen mlebu kang….sing penting ora marekna mendem,oyek genah saking doyane wong mbendina madang oyek koh…apamaning nek dipangan kae karo iwak wedus jannn…matep banget kang..
    aja guyon kang nang Jakarta sega budin iwak wedus regane 15 ewu/porsi….kuwe sing tuku pada ngantri dadi sega budin wis merambah jakarta kang..hehehehee…..
    suwun
    salam

  12. Hahaha kue menarik banget nek SEGA BUDIN MERAMBAH JAKARTA.. Nang gonggoman ngendi kue? Kue kang wardi mbok garep tuku.

  13. Kang Suhar..apa nggane kang Wardie kersa dahar sega budin ?lah kayane tah ndeleng be wis mlengos ndean..hahahahaaa….gonggoman si apa ya kang Suhar mangsude tempat apa nama daerah apa ..apa ya?ngapura nyong urung ngerti jew…

  14. Pokoke Nek kang Suhar kersa rawuh nang jakarta,biasane pas ana TEMU AKBAR IWAKK WALET EMAS.biasane bar bada ….

  15. halooo..
    makasih atas kunjungannya ke blogku…
    salam kenal juga ya..🙂

  16. Salam knal kembali Mbak Nina thx.

  17. Salam kenal juga ya Bro… I mampir nich, good Blog nya. Terus Berkarya Kank Sugi😉

  18. Kang Sugi,Insya Allah aku akan terus berkarya namun berbeda dengan karya2 orang lain neh…hehehe maklum aku hanyalah aku yang hanya punya semangat tak terbendung lagi demi kemajuan desaku,aku hanya mengikuti naluri pribadiku

    salam

  19. kang kumpulane IWAKK WALET EMAS sida nang GORbekasi pora ? nek ora nduwe undangan bisa mangkat pora ?

  20. Kang Wiryo Saputro,kesuwun wis kersa mampir nang blogku kiye ,nek masalah IWAKK WALET EMAS pancen sida nang GOR Bekasi,nek panjenengan durung due undangan aku esih ana 10 lembar sengaja tek sisain nggo kanca2 nek panjenengan kersa rawuh nang tanjung duren mburi mall taman anggrek kulo tenggo

    kesuwun

  21. aku manggon nang bekasi , nek onten panitia sing manggon wonten bekasi kula paringi alamate mangkin kula parani kangge nyuwun undangan , yen panjenengan kersa diposaken mawon niki alamate kula : suparno PTsumi asih jln cempaka km 38 jatimulya tambun bekasi

  22. Kang nek oraana undangan rapapa,sing penting rika rawuh baen nang GOR bekasi mengko ketemu karo kanca2 millist karanganyar kebumen,utawa rika telpn baen maring aku mengko tek paranni.
    kesuwun


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: